Sommar :)

YAY! Äntligen bra väder! Sol och bad = NAJS!!
Var på krogen med tjejerna i onsdags (inte så smart med tanke på att jag jobbade dagen efter hehe) och vi drack vin och så drog vi till Pub Anchor och drack bärs! DE va najs :D



Jag har inte vart så aktiv på sistone, men jag kan väl uppdatera mig lite om vad som har hänt med mitt liv. JAG HAR SKAFFAT LÄGENHET!!!! Helt sjukt roligt! Ska flytta in om ca en vecka, jag är närvös som fan. Men jag har blandade känslor. Allt från ångest, panik, skräck & närvositet till EXTREM lycka, glädje & lättnad! Jag har även skaffat en ny dator. Eller ny och ny, det var min kusins gamla gamla dator, men den är i vilket fall MYCKET bättre än min gammla laptop hehe.

- Mr Tard

Blörgh.

Jag är typ sjuk :(

Men jag flyttar hemifrån den 7:eJuli!!!!



- Mr Tard

Betyg

Nu ska jag iväg och hämta mina skolbetyg :O
SPÄNNANDE!!! Fast jag vill sova :(


- Mr Tard

Studenten 09



Jaha, då var man vuxen då. :) Jätte roligt kan vi kalla det för. Nu kan jag i allafall koncentrera mig på framtiden. Vad ska jag göra då? Jo jag ska jobba i sommar (Clas Ohlson och Arvika). Efter det då? Förhoppningsvist så kommer jag in på lärarutbildningen på Södertörns Högskola och kan börja plugga till Engelska lärare redan till hösten. Men nog om det.


Studenten var helt sjukt bra. Vi började med att samlas hemma hos Mia för en jättemysig champagnefrukost, med champagne (duh!) och frukt. Det var hurrande, skålande och skriva i hattar(nde) men sedan begav vi oss (i regnet) till skolan. Vi samlades i dramasalen som klass och hade en sista stund (om man vill kalla det så). Vi gav i allafall två bärträd (vinbär kanske? minns inte riktigt) till Maggan och Peter (våra mentorer) så de aldrig ska glömma oss <3.





Det blev lite student lunch också, men eftersom vi är 700 studenter så blev skolan tvungen att dela upp det till 2 lunch tillfällen. Men gott var det :) Potatis, rostbiff, äppelcider, sallad och baguettebröd <3



Väl inne i Aulan så var det äntligen dags! UTSPRINGET! Men innan det så spelade Ensemblen (A & B) några låtar, det va skit najs och hax!! Vi var ju planerade att springa ut sist, men av någon störd anledning så särade rektorerna på våran klass. ST3 och SML3 skulle springa ut separat. Vi va lite paffa och typ lite what the fuck!? Så vi sket i det och bestämmde oss för att springa ut med ST3 ändå. MEN så visade det sig att rektorerna hade ändrat sig och de kallade upp SMLT3 samtidigt i typ mitten (av utspringet) nånstans så vi sprang ut tillsammans ändå :)

Sen blev det då dags att åka flak, och det var nog en av det roligaste sakerna jag NÅGONSIN har gjort. Visst jag åkte flak förra året i fint väder, men de va liksom inte MITT flak så det blev inte samma sak. Så nu ska jag lämna er med lite bilder från flaket. ENJOY! :D








And finally....

Time to say goodbye to the 3 best years of my life...
Even though I don't know all as well as I wish I did...
You are all the best people to ever walk this planet...
I love you all



- Mr Tard

Insight..

Ja gott folk, jag inser att jag inte varit aktiv på över en vecka, men detta beror på många saker. Studenten, lathet, jobb etc. Nu när man tagit studenten så är man "vuxen på riktigt" och måste jobba.... vi skyller på det för tillfället ;) bilder från studenten kommer snart.


- Mr Tard

RSS 2.0