Jobbigt jobb



Pengar är ju pengar som man brukar säga, men fan vad jobbigt det ska vara att jobba (no pun intended).
Plus att när Sandro och Johan "trackar" på mig blir det inte lättare/roligare att komma till jobbet direkt. Jag vet att dom bara skojjar men fan, det blir jobbigt som fan efter ett tag. Speciellt nu när Gurra har tagit deras parti. Men men skit samma... Det är Malin's sista dag på Clas Ohlson imorn, måste fan komma på nått taskigt som hon måste göra.. Kanske flytta alla varor på pelarna till nått annat ställe och säga åt henne att flytta tillbaka dom sen igen hehe... nej nått taskigt ska det vara iaf. Nu ska jag kolla på antigen The Curious Life of Benjamin Button eller Transformers 2. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

-Mr Tard

IKEA!!!

WHOOHOO!!!
Idag har jag vart på IKEA och shoppat :P Jag köpte ett skrivbord och en skrivbordsstol till det :)
Spenderade ca 40min att sätta ihop allt... jobbigt. Innan det var jag hos tandläkaren i orminge. Urgh.... jobbigt.
Men men, vi löste iaf problemet med den lilla bilen och de stora lådorna. Staffan fick sitta i mitt knä i framsättet  på bilen för att det blev så trångt, fett mysigt ;) Hahahaha.... eller inte.

Ska sitta och njuta av den nya fina stolen och bordet nu!
MORS!

-Mr Tard

C.O. och allt annat

Nu har jag hamnat i en sån här svacka igen där jag inte bloggar lika mycket. Vilket suger iofs för jag vill ju skriva men jag har ingen ork liksom, och hur kul är det med inlägg som har 3 meningar osm max liksom?
Men jag hoppar nog rakt in i det då...

Det har hänt en hel del saker sen jag sist bloggade. Bland annat har jag jobbat Lördag-Tisdag och jag ska fortsätta jobba idag (Onsdag) och Torsdag. Det är kul på jobbet och så men det blir ju lite långtråkigt efter 16.00 när dem som jobbat tidigt går hem och det knappt är några kunder i butiken, men men. Igår fick jag veta något kul om en kollega på jobbet. Jag har ju inte haft någon digitalbox på typ 4 eller 5 månader så jag har ju missat en hel del på tv. Bland annat att Inger på jobbet vart med i Bonde Söker Fru!! Satt och kollade lite på Tv4 Play nu på morgonkvisten för att se om det var så: och det är det! Fan vad kul :D Lite tr¨åkigare att hon var den första att åka ut ur huset när hon hade flyttat in med Janne och 3 andra tjejer.

Men igår efter jobbet så drog jag, Sandro & Johan hem till Gurra och lirade Fifa10 i några timmar. Det va grymt kul, och jääävlar vad det blev hett om öronen ibland! Sandro och Johan kan inte tåla att förlora direkt, hahaha.

Men nu är det nog dags för mig att borsta tänderna, för nu ska jag iväg och jobba ytterligare ett 11.00-20.15 pass :(

Mors!

- Mr Tard


Lying



Who lies the most? Men or women?

Men lie the most but women tell the biggest lies!

Men lie so much it's damn near a language. To call a man out for lying is like playing basketball with a retarded kid and calling him out for double dribbling. You gotta let some shit slide!

A man's lie is like: I was at Tony's House
A woman's lie is like: It's your baby!

So women are the biggest liars!! You got on heels! You're not that tall! You got on make-up! Your face don't look like that!! You got a wonderbra! Your titties ain't that big!! Everything about you is a lie, and yet you expect me to tell the truth! FUCK YOU!!

Chris Rock


Sitter och lyssnar på massor av Chris Rock just nu. Så jävla bra! :D

- Mr Tard

Bacon + Onyttig = GYM!!

Äh fy fan! Nu ska jag skärpa mig! Åt fan pizza igår, kollade på film och åt glass och chips samt drack julmust! ENOUGH!!! Och nu på morgonen åt jag bacon macka!!! Näe!! Idag ska jag till gymmet och då JÄVLAR!!!


- Mr Tard

:)



Charlee är glad :)
Har nyss kollat på Watchmen (första gången jag såg den nu) och jag tyckte den var jävligt bra. Jag orkar inte nån recension på den nu eftersom att jag är så sjukt trött. De senaste 2 dygnen har jag inte sovit många timmar alls. Runt 5-7 kanske?

I tisdags jobbade jag 11-20.15 och sen skulle jag jobba 7-16.00onsdagen. Planen var att jag skulle hem på tisdagen och sova men så träffade jag Nicholas och Arvid vid centralen och hängde med och tog "bara en öl" sen skulle jag hem..... yeah right!! Jag kom hem klockan 01.00 ungefär och gick up 05.00. Sen han jag ta en powernap i drygt en timme, så blev det ut på krogen. Eller rättare sagt: Viper Room. En snubbe på Nacka Gymnasium (Simon) hade hyrt halva till sitt projektarbete. Vi gick dit och det va väl helt ok, ganska lame dansgolv och DJ:n sög faktiskt. Men vi drog väl strax efter 01.00 nån gång. Fast jag gick ju inte hem direkt....

Så nu idag när jag vaknade så var jag sjukt trött och jag åkte väl hem till mig runt 12 och har sovit lite till-och-från hela dan. För övrigt skrev jag en låt om nicholas och köpte pizza/chip/julmust på Lidl och tjockade mig. För imorn blir det gymmet!!!

Men nu ska jag sova hade jag tänkt... eller nått...
Mors!


- Mr Tard

Blörgh!

Har itne skrivit på ett tag nu, men fuck igår va en tung natt. Somnade klockan 8 imorse och vaknade klockan 14. De va lite lame faktiskt. Men ikväll kommer det bli kul. Chill med mys och film, sen öl och sen fest :D


- Mr Tard

Hur fan orkar jag?

Jag sitter och argumenterar varesig gud finns eller inte med jordens mest ignoranta muslim! Fy fan vad han stör mig! Han kan verkligen inte acceptera att andra inte tror på gud, han lyssnar inte på någons argument och bara påstår att han har rätt hela tiden samt hänvisar till paragrafer hit och paragrafer dit.

Mark My Words!

Jag ska bräcka honom med mina ord!!


- Mr Tard

Repetition

Minnen som ljuger,
Minnen som döljer,
Minnen som förföljer,
Och ingen kommer att få veta

Jag är i ett rum utav tvivel,
Jag är i ett rum utav ensamhet och lögn,
Jag är i ett rum utan sömn,
Och jag kommer inte ut

Jag kvävs av lögnen som inte finns,
Jag kvävs av de ord som aldrig sagts,
Jag kvävs av drömmen som förblir en dröm,
Och jag kommer aldrig vakna

Hyllningstal

Ok tolka inte detta på fel sätt.... MEN JAG SKRIVER ETT TAL SOM HYLLAR HITLER!!!

....
och Obama OCH Martin Luther King. Hehe.

Jag och My ska hålla ett hyllningstsal på 10minuter imorn, och vi valde att hylla Retoriken. Adolf Hitler, Barck Obama, Martin Luther King, Olof Palme, JFK och Winston Churchill är alla VÄLDIGT bra retoriker och de visste/vet verkligen hur man fick publikens uppmärksamhet och stöd.
Hittills så har jag bara hunnit skriva lite om Hitler och Martin Luther King men jag ska börja med Barack Obama nu hade jag tänkt. Hoppas det går bra imorn :)

- Mr Tard

Ny Låt: "Thoughts"

i remember
how things used to be
before i met you
before they set me free

as i recall i have
a faded memory
it's me and my mother
playing cheerfully

but time (it) drives onwards
on the higway of life
we're in this together
hand-in-hand, knife-by-knife

how we got here
it's part of life's mysteries
there's no way of knowing
just let it slide, let it be


- Mr Tard

Mmm.... Bacon

Sitter nu vid min sängkant (fan asså jag måste verkligen till IKEA och köpa ett skrivbord) och dricker thé och äter 3 mackor med bacon på!! SJUKT GOTT!!!


- Mr Tard

RSS 2.0